Australijski Oz Loto

Australijski OzLotto (Oz Lottery) je zaista neverovatna lutrija koju morate igrati! Postoje sjajne šanse za dobitak plus neverovatne novčane nagrade! OZ lutrija je najveći australijski nacionalni loto, koji organizuje Tattersall i izvlačenje je utorkom noću. Odigrava se od 26. februara 1994.
Oz Lotto je afirmisan i licenciran kod australijske vlade i zato je pouzdana lutrija. Zato joj možete ukazati poverenje.
Početni ulog je 1.00$ za svaki redovan ulog (plus naknada za agenta) što se nije menjalo od njenog osnivanja.

Ranije je loto bio kao Subotnji Loto, gde se biralo 7 brojeva od 45. Čak i tako, počevši od 18. oktobra 2005. izvlačenje sedmog broja je uveliko povećalo šanse za dobitak.
Oz Lotto trenutno drži rekord u visini izvučenog džekpota. Prvobitno je iznosio 90 miliona dolara, a zatim su ga dva srećna dobitnika iz Kvinslenda i Južne Australije podelila glavni dobitak od 106 549 984,76$ u izvlačenju od 30. juna 2009.

Iako je danas za izvlačenje neophodno odabrati 7 brojeva, za najmanju nagradu su zapravo neophodna 3 dobitna broja, a jedan broj od dopunskih brojeva je praktično ostajao nepromenjen, stoga je postojala šansa za nagradu za 7 pogodaka.
Ovo je možda najveća lutrija u Australiji, koja funkcioniše širom Australije. Kad god budete surfovali i otišli na najveći portal za lutriju rs.lotterypros.com, možete biti aktivni učesnik OzLotto lutrije, ma gde god da se nalazite u svetu. Na početnoj strani OzLotto moći ćete da kupite listiće onlajn putem i dobijete bonus.

Kupite svoju srećku za Oz lutriju već danas i dobićete 100% bonusa za svoj prvi ulog!