Hot Lotto USA

Hot Lotto USA (Hot Lotto USA) je fantastična lutrija koju morate igrati! Možete čak dobiti 100% bonusa za vaš prvi ulog! Hot Lotto je jedna od omiljenih lutrija u Sjedinjenim Državama, zbog količine uzbuđenja i zabave koju donosi svakom igraču čak i kada igrač ne osvoji nagradu.

Hot Lotto USA organizuje Međudržavna Asocijacija Lutrija i osnovan je aprila 2002. Svaki listić za Hot Lotto USA košta 1$.
Obično je Hot Lotto izvlačenje odmah nakon CT Powerball izvlačenja u 21:59. Izvučeni brojevi u Hot Lotto se ne vide na TV ekranu kao u Powerball, već se izvlače korišćenjem (RNG) generatora nasumičnih brojeva, a ne korišćenjem mašine za okretanje plastičnih kuglica.

Da bi učestvovao, igrač će platiti 1$ i odabrati 5 različitih brojeva od 1 do 39, kao i jedan dodatni broj (“Hot Ball”) od 1 do 19 iz drugog, odvojenog niza ili da zatraži automatski generisane brojeve, poznatije u mnogim lutrijama kao „nasumični brojevi“, za tih 5 belih brojeva.

Igrači imaju čak mogućnost ulaganja 2$ na bilo kojih 5 brojeva, kao i na Hot Ball i ako neko pogodi brojeve na ovaj način, može utrostručiti džekpot nagradu i to se zove ,,Sizzler“!
U poređenju sa drugim igrama, Hot Lotto USA ima veoma visoke šanse za dobitak.

Izvlačenje ove igre je svake nedelje, srede i subote. Pa, želite li da Vi budete sledeći (“SIZZLER”) – Samo napred šampionu!