Indiana Lutrija

Indiana Lutrija (Indiana Lottery) je jedna od onih lutrija koje donose beskrajnu zabavu i uzbuđenje dok igrate i ako dobijete – pomnožite to sa 5! Možete čak dobiti 100% bonusa za svoj prvi ulog!

Indiana Lutriju organizuje Vlada Indiane i to je jedina lutrija u Americi sa epitetom Državna. Loto uključuje nekoliko onlajn igara: Powerball, Daily 3, Daily 4, Lucky 5, Scratchers, Quick Draw, Mix & Match i Mega Milioni i svi su povezani sa Indiana lutrijom.

Indiana Lutrija se održava od 1994. a na izvlačenju 7. novembra 2007. izvučen je džekpot od 54,5 miliona dolara, do tada najveći džekpot u državi, koji je osvojio radnik u livnici Peter Gilbert iz Čikaga. Nakon osvajanja, odabrao je da mu se novac u visini od 40,4 miliona isplati odmah, umesto kroz 30 godišnjih isplata.
Mix&Match se zapravo igra utorkom kao i petkom uveče. Za svaki Mix&Match listić, igrači dobijaju 3 niza od po 5 brojeva; jedan listić košta 2,5$ a u igri su brojevi od 1 do 50. Pogodite 5 brojeva u okviru 3 niza kako biste zaradili i do 5000$. Pogodite svih 5 brojeva u okviru jednog niza i možete dobiti 200 000$.

Lutrija se izvlači sredom i subotom pomoću 6/48 matrice. Džekpot može u startu da iznosi million dolara, ukoliko nema dobitnika u nekoliko izvlačenja, džekpot se uvećava za 500 000$ za svako izvlačenje.

Ova lutrija je neverovatna i nudi vam neverovatne šanse – Igraj i Osvoji!