Kako da kupite

Na rs.lotterypros.com možete kupiti srećke lutrije od više od 35 lutrija širom sveta u jednostavnoj sigurnoj formi u par jednostavnih koraka.

Kupovina srećke lutrije jedne od lutrija je jednostavno i lako, sve što vam treba je kreditna kartica ili e-wallet račun. Mi smo napisali ovaj vodič da bi vam pomogli da kupite srećku lutrije korak po korak, i doveli vas na korak od prevremenog odlaska u penziju.

Prvo, odaberite lutriju u kojoj želite da učestvujete, odmah posle toga ćete videti ispred vas ovu stranicu.

US Powerball

Ovde sve što treba da uradite je da odaberete vaše srećne brojeve, sve što vam je potrebno je 6 brojeva (u zavisnosti koje je izvlačenje) razlika je što je džekpot ovde 10-50 puta veći! Kada izaberete brojeve kliknite “Igraj Brojeve” ovo dugme vaši srećni brojevi su snimljeni.

Choose numbers

U sledećoj stranici ćete morati otvoriti račun novog igrača: kliknite na “Registruj novog igrača”

New account

Popunite sve svoje lične detalje, vrlo je važno da unesete prave detalje! Nakon registracije dobićete elektronsku poštu da potvrdite vašu registraciju i aktivirate vaš račun, pa budite sigurni da unesete svoju pravu email adresu. Da bi ste završili vašu registraciju kliknite na “Kompletiraj Registraciju”

Skoro smo pri kraju, unesite vaše podatke za plaćanje i vi ste na jedan korak od završetka kupovine. Da završite samo kliknite na Kompletiraj Kupovinu

Choose payment

Odmah posle završetka kupovine dobićete email sa potvrdom plaćanja i brojevima koje ste odabrali, nakon što je izvlačenje završeno dobićete drugi email koji vas obaveštava da li ste vi jedan od srećnika.

Da biste kupili srećku lutrije kliknite ovde

Srećno!