Lutrija FAK

Vi ćete dobiti elektronsku poštu koji će vas obavestiti o vašim dobitcima. U međuvremenu, svi vaši osvojeni iznosi  će biti zadržani do daljnih uputstava sa vaše strane. Vi u suštini možete da uradite tri stvari sa vašim dobitkom:

  • Možete da ažurirate vaše stanje na računu sa iznosom koji ste osvojili i sačekati da to bude značajan iznos.
  • Također vi možete konvertovati osvojeni iznos u vaučere. To možete da uradite ako je vaš osvojeni iznos mali i ako želite da igrate dalje. Mi ćemo vam pružiti vaučere da igrate dalje po sniženoj ceni.
  • Isto tako, jednostavno možete da povučete osvojene iznose. U slučaju da se odlučite da povučete iznose, moraćete da date relevante informacije o računu za svrhe depozita.

Da bi učinili transfer i direktni depozit sredstava lakši i brži mi koristimo međunarodno priznate opcije transfera novca. Dakle, vi nećete morati brinuti o tome da li će vaša sredstva biti izgubljena ili poslana na pogrešnu adresu tokom novčanog transfera.

Da li je isplata zagarantovana?

Isplata je 100% zagarantovana na lotterypros.com. Mi smo ponosni na to što možemo reći da kad god ljudi zatraže isplatu, mi to i učinimo. Do danas mi imamo 100% zabilježeni  procenat isplate. Ne bi više bili u poslu ako ne bi isplaćivali naše klijente.